Skip to content
logo Kaashuys_geel_def-02
In de sfeervolle Dorpsstraat van Zoetermeer vindt u de kaaswinkel van de broers Wim en Kees Fris: ’t Kaashuys Zoetermeer. Met hun bijna veertig jaar ervaring weten zij voor iedere gelegenheid een heerlijke kaas, wijn of notenmix te vinden. Kom langs in deze complete kaaswinkel en ervaar het zelf!
Kaashuis Reeuwijk cut-out_custom shadow_1,7mb

Assortiment

Zoetermeer-oud
Zoetermeer-oud
Zoetermeer-oud
Zoetermeer-oud
Zoetermeer-oud
Zoetermeer-oud
Zoetermeer-oud
Zoetermeer-oud

Vooruit,


nog eentje dan.

Zoetermeer-oud
Kazen
Zegt u ‘kaas’, dan vragen wij ‘welke?’ Ons assortiment reikt van Beemsterpolder tot Gruyère, maar natuurlijk kan ook een regionale Stolwijkse niet ontbreken.
Zoetermeer-oud
Noten
Wij bieden een notenmix voor alle liefhebbers. U kunt zelf u favoriete noten verzamelen of vertrouw op onze periodieke ‘mixen van ‘t Huys’.
Zoetermeer-oud
Wijnen
Met een mooi glas wijn is een lekker stukje kaas pas echt af. ‘t Kaashuys adviseert u graag, zodat u bij elke kaas een passende wijn heeft.
Zoetermeer-oud
Olijven
Een heerlijke borrelplank maakt u natuurlijk compleet met olijven, zowel gevuld als gekruid. Ook voor andere tapashapjes kunt u bij ‘t Kaashuys terecht!
Zoetermeer-oud

Versgebakken


noten

Loop ‘t Kaashuys binnen en u wordt in beslag genomen worden door de heerlijke geur van vers gebrande noten. Elke dag opnieuw worden de noten gebakken in de beste arachideolie. Bovendien zitten onze noten en zuidvruchten boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen.
U vindt bij ‘t Kaashuys een ruime keuze, van eenvoudige, ongebrande cashewnoten tot de met zorg samengestelde ‘mixen van ‘t Huys’. Vergeet ook onze onovertroffen macadamiamix niet!
Over ons
Al jaren droomden de broers Wim en Kees Fris ervan om samen een eigen zaak te beginnen. Nadat hun oudere broer een kaaswinkel begon in Gouda, sloeg het kaasvirus ook op de jongere garde over. Wim startte in 2003 zijn eigen winkel in de Dorpsstraat in Zoetermeer en vijf jaar later sloot Kees zich bij hem aan met een winkel in winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk. ‘t Kaashuys was geboren.
Inmiddels hebben ze bij elkaar veertig jaar kaaservaring. In hun winkels kunt u terecht voor een breed assortiment Hollandse en buitenlandse kazen van jong tot overjarig, maar ook voor alles wat u kunt wensen om uw kaasplankje aan te vullen. Wijnen, noten, jams en olijven maken uw heerlijke avond compleet.
OPENINGSTIJDEN

maandag                            gesloten

dinsdag t/m vrijdag           08.30 – 18.00 uur

zaterdag                             08.30 – 17.00 uur

CONTACT

‘t Kaashuys Zoetermeer

Dorpsstraat 103

2712 AE Zoetermeer

(079) 316 76 16

info@kaashuyszoetermeer.nl

Zoetermeer-oud
Aanbiedingen
Close