Skip to content

Delicatessen

Nog veel meer lekkers

Vers gebrande noten en een uniek assortiment kaas vormen een heerlijke basis, maar ‘t Kaashuys heeft nog meer lekkernijen zoals tapenades, olijven, olijfolie, wijnen en heerlijke confituren en dipjes.

We zijn bijzonder trots op onze ambachtelijke producten, uniek en van hoge kwaliteit. Voor mensen die van lekker eten houden!

delicatessen
olijfolie
olijven-selectie

De lekkerste olijfolie

Een van onze favorieten is de Manolio olijfolie, een hoge kwaliteit pure olie met een heerlijk fruitige en licht peperige smaak.

Manolio extra vergine olijfolie wordt al generaties lang kleinschalig en op ambachtelijke wijze gemaakt door de familie Manolis. De olie is gemaakt met passie voor het product en respect voor de natuur. Op de kleine Griekse olijfboomgaard wordt geen kunstmest of bestrijdingsmiddel gebruikt. Als de olijven op hun best gerijpt zijn, worden ze geplukt en wordt de Manolio olijfolie via een 100% koude persing verkregen. Dat resulteert in de lekkerste olijfolie en dat proef je!

De olie is geschikt voor koude en warme bereidingen. Tot 200 graden is extra vergine olijfolie prima geschikt om te bakken, maar in koude gerechten komt de smaak beter tot zijn recht. Met alleen een stukje (boeren)brood om te dippen is deze olie al onweerstaanbaar lekker!

  • Kleinschalige familieproductie
  • Eigen olijfgaarden
  • Ambachtelijk geproduceerd, zonder bestrijdingsmiddelen
  • Absoluut 100% eerste persing
  • Super voor dressings en salades
  • Heerlijk om in te bakken
  • Cholesterolvrij

Cadeau op smaak!

Onze cadeaupakketten worden op smaak gemaakt en zijn passend voor elk budget. Heb je een voorkeur voor een Hollands kaaspakket of juist voor andere specialiteiten? Wij adviseren je over de lekkerste combinaties van noten, wijn, kaas en dipjes.

Het pakket wordt uiteraard feestelijk ingepakt. Succes gegarandeerd!

Borrelplank

De keuze uit olijven, tapenades, hapjes en dipjes is enorm, maar alleen de lekkerste halen de vitrine van ’t Kaashuys. We hebben een uitgekiend assortiment van lekkers uit alle windstreken. Of het nu gaat om een lekkere dip voor op een stokbrood, een borrelplank of een buffet, ’t Kaashuys heeft de lekkerste ingrediënten!

Buitenlandse kazen

Buitenlandse kazen? Maar natuurlijk! Uit welk land wil je vandaag een kaas op de (borrel)plank? Een blauwaderkaas uit Denemarken? Manchego uit Spanje, Brie uit Frankrijk? Wilt u romig of liever steviger? Blokjes of op een toastje? Wij vragen, jij kiest. Alles is lekker! Het is maar net waar je vandaag trek in hebt. En morgen kies je wat anders. Net zo lekker, net zo verrassend.

Laat je inspireren en kom proeven bij ’t Kaashuys.

tapenade
buitenlandsekazen
confiture

Woerkoms confituren

Alleen de beste volrijpe fruitsoorten komen in aanmerking voor de jams en marmelades van Theo van Woerkom. Deze producten worden traditioneel en zonder glucose, conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen gemaakt. Woerkom (jam) staat voor puur. 

In ’t Kaashuys hebben we een uitgebreide selectie van de lekkerste smaken. Natuurlijk voor op de boterham, maar jam is ook onmisbaar op een kaasplankje. Parmezaan met abrikozenjam of brie met aardbeienjam moet je een keer proberen!

Aanbiedingen
Close