Skip to content

Verse noten

Vers gebrand – Het water loopt je in de mond

Denk je aan ’t Kaashuys, dan denk je aan … vers gebrande noten! Naast het prachtige assortiment kazen loopt het water je in de mond door de geur van vers gebrande noten. Kom je ruiken en proeven? Elke dag worden de noten in zuivere arachideolie gebakken. Een handjevol noten is supergezond. Kies voor kwaliteit en vers gebrande noten als iets echt lekker moet zijn.

notenmix
noten-selectie

Noten in de (gezonde) mix

Noten hebben een hoge voedingswaarde en essentiële voedingsstoffen. Ons assortiment bestaat uit pure noten, vers gebrand zonder toevoegingen, rauwe noten en een ruime keuze aan gezouten en ongezouten noten. Onze met zorg samengestelde nootmixen zijn onweerstaanbaar, maar natuurlijk kan je ook jouw eigen favoriete noten in een mix bestellen. 

Voor lekkere verse noten moet je bij ’t Kaashuys zijn!

Cadeau op smaak!

Onze cadeaupakketten worden op smaak gemaakt en zijn passend voor elk budget. Heb je een voorkeur voor een Hollands kaaspakket of juist voor andere specialiteiten? Wij adviseren je over de lekkerste combinaties van noten, wijn, kaas en dipjes.

Het pakket wordt uiteraard feestelijk ingepakt. Succes gegarandeerd!

Specials!

Naast de pure noten hebben we ook een assortiment noten met wat ‘extra’s’ om lekker van te genieten. Favoriet zijn de truffel peccans met een laagje chocolade en cacaopoeder. Ook voor de amandelen met een laagje kaneelchocolade komen onze klanten speciaal naar de winkel.

notenspecials
noteninhuis

Altijd noten in huis

Noten zijn heerlijk in stoofschotels en geven een knappertje aan salades, maar ook als ontbijt met yoghurt of muesli geven noten je extra energie. Het is altijd goed om noten in huis te hebben.

Voor lekkere verse noten moet je bij ’t Kaashuys zijn!

Aanbiedingen
Close