Skip to content

Wijnen

Geen kaas zonder wijn

Wij vinden kaas en wijn afzonderlijk al heel erg lekker maar door de juiste combinatie maak je ze samen nog beter! Bij ’t Kaashuys worden bijzondere wijnen geselecteerd die perfect passen bij onze kaas. Soms traditioneel, maar zeker ook zeer verrassend. Een rode wijn met een volle smaak past goed bij een pittige kaas. Maar probeer ook eens een frisse witte wijn want het frisse van de wijn en de sterke smaak van de (geiten)kaas is ultiem genieten.

kaas-wijn
kaashuys-wijnen

Gekoelde rode wijn

Gekoelde rode wijn klinkt raar maar lijkt toch dé nieuwe trend te worden. Gekoeld is niet ijskoud, maar een rode wijn even een half uurtje in de koelkast voor gebruik geeft al een optimale smaakbeleving. Het koelen van de wijn zorgt dat de smaak van de tannine in de wijn onderdrukt wordt waardoor je meer fruit proeft en dat combineert weer perfect met onze kazen. Wil je weten wat de perfecte wijn is bij een stukje Belgische, Franse of Goudse kaas? Laat je informeren en inspireren en kom naar ’t Kaashuys.

Cadeau op smaak!

Onze cadeaupakketten worden op smaak gemaakt en zijn passend voor elk budget. Heb je een voorkeur voor een Hollands kaaspakket of juist voor andere specialiteiten? Wij adviseren je over de lekkerste combinaties van noten, wijn, kaas en dipjes.

Het pakket wordt uiteraard feestelijk ingepakt. Succes gegarandeerd!

Aanbiedingen
Close