Skip to content

Kaas

Geen dag zonder kaas

Een dag zonder kaas is ondenkbaar! ’t Kaashuys heeft een enorme sortering aan kazen. Je vindt niet alleen kazen van de beste kaasmakers van het Groene Hart, maar ook een groot assortiment Europese kazen. Van zachte kazen als Epoisse en Camemberts tot harde kaassoorten zoals echte Parmezan Reggiano en grotgerijpte Gruyère uit Zwitserland.

Laat je inspireren door ’t Kaashuys! Een smeuïge boerenkaas op de boterham, een romige mozzarella voor een ovenschotel en een pittige Goudse bij de borrel? ’t Kaashuys heeft het!

klant-vriendelijk
borrelplank-breed

Kaasplank – Proef en ontdek

Voor de gezelligste momenten heeft ’t Kaashuis de mooiste kazen voor op een kaasplankje. Zoek je een rustieke kaasplank voor bij de borrel of juist een verfijnd plankje als dessert na het diner? Juist een kaasplank is iets waar ‘t Kaashuys jou in kan adviseren.

Natuurlijk laten we ook alle kazen proeven, vers van het mes. Zo weet je wat je jouw gasten voorzet en kom je niet voor verassingen te staan.

Inmiddels heeft ’t Kaashuys een goede reputatie opgebouwd en geven onze klanten ons de vrijheid en het vertrouwen om iets samen te stellen. Kom gerust eens langs en laat je informeren, want het is pas gezellig met een goed gevulde kaasplank van ’t Kaashuys!

bio-kaas-weydeland

Duurzame kaas

De manier waarop we met eten omgaan verandert en nieuwe trends volgen elkaar in rap tempo op. Belangrijker dan meegaan met de trends vindt ‘t Kaashuys dat er vanuit traditie nagedacht wordt over nieuw receptuur met liefde voor dier, mens en land.

Dat is ook de reden dat ’t Kaashuys specialist is in Weydeland Kaas. Deze kaas wordt duurzaam gemaakt, vegetarisch gestremd en is lactosevrij. Met ruim 50 jaar ervaring gaan we met onze tijd mee. We gaan voor duurzame kaas, maar altijd met ambacht en kwaliteit voorop en de klant centraal.

Cadeau op smaak!

Onze cadeaupakketten worden op smaak gemaakt en zijn passend voor elk budget. Heb je een voorkeur voor een Hollands kaaspakket of juist voor andere specialiteiten? Wij adviseren je over de lekkerste combinaties van noten, wijn, kaas en dipjes.

Het pakket wordt uiteraard feestelijk ingepakt. Succes gegarandeerd!

Duurzaam is goed, lekker duurzaam is beter!

Weydeland kaas

Weydeland kaas is een Noord-Hollandse kwaliteitskaas. De kaas is bereid met vegetarisch stremsel en is volledig lactosevrij. Weydeland kaas is verkrijgbaar in verschillende varianten en alleen te koop bij de echte kaasspecialist. Natuurlijk heeft ’t Kaashuys een groot assortiment Weydeland kazen.

Kaas gemaakt met groene energie

In de Beemsterpolder maakt de duurzaamste kaasmakerij van Nederland er met groene energie en zo min mogelijk waterverbruik een heerlijke kaas van. Daarna gaat het natuurlijke rijpingsproces haar gang. In het pakhuis liggen de kazen op houten planken in alle rust te rijpen, zodat de optimale smaak ontstaat.

100% weidemelk

Gemaakt van 100% weidemelk. De koeien grazen gemiddeld 180 dagen per jaar ruim 10 uur per dag buiten.

Duurzaam kaas maken

Ambachtelijk bereid in Noord-Holland door de duurzaamste kaasmakerij van Nederland.

Premium kwaliteit

Onovertroffen smeuïg en bijzonder zacht van smaak, gemaakt van de beste Noord-Hollandse koemelk.

Met liefde voor koe mens en land

De koeien lopen zoveel mogelijk buiten, de boeren krijgen een eerlijke prijs en de kaas wordt gemaakt op een duurzame manier.

Zorgvuldig gerijpt

Voor het rijpen van de kaas wordt de tijd genomen. Zo ontstaat de perfecte smaak.

Traditioneel recept

Bereid volgens de receptuur van echte kaaskenners met de verse melk van Hollandse koeien. Weydeland kaas is vegetarisch gestremd en lactosevrij.

kazen-weydeland
oude-kaas
kees-reeuwijk
Aanbiedingen
Close