Over ons


In de compleetste winkelstraat van Zoetermeer en in het winkelcentrum van Reeuwijk, vindt u de kaaswinkels van de broers Wim en Kees Fris: `t Kaashuys Zoetermeer en `t Kaashuys Reeuwijk.
Samen hebben de broers zo`n kleine 40 jaar kaaservaring. Deze dragen zij graag uit in hun complete kaaswinkels in Zoetermeer en Reeuwijk.
U kunt daar terecht voor een breed assortiment Hollandse kazen , zoals de Weydeland kazen uit de Beemsterpolder, Stolwijkse boerenkazen in alle leeftijden van jong tot overjarig, geiten-en schapenkaas en kazen met heerlijke toevoegingen zoals brandnetel of truffel.
Kom maar proeven!!!!

Versgebakken noten

Hoewel u bij binnenkomst in de winkels, meteen onder de indruk raakt  door de enorme “kaasuitstraling”, zult u ook zeker in beslag genomen worden door de heerlijke geur van vers gebrande noten. Elke dag opnieuw worden de noten dag- vers gebakken in de beste Arachide- olie . U vindt bij ons een ruime keuze, van cashewnoten tot de met zorg samengestelde mixen van ’t Huys en natuurlijk onze onovertroffen Macadamia mix. Bovendien zitten noten en zuidvruchten boordevol  antioxidanten, vitaminen en mineralen! 

Nog meer kaas

Bij `t Kaashuys Zoetermeer en `t Kaashuys Reeuwijk wordt u steeds weer verrast, door het aanbod van buitenlandse kaasspecialiteiten uit heel Europa. Van zachte kazen als Epoisse of Camembert tot harde soorten als Parmezaan Reggiano of grotgerijpte Gruyère .
Kazen die overbekend zijn maar ook vrijwel onbekende soorten. Deze hebben een hoge omzetsnelheid en daardoor is de versheid altijd gegarandeerd! Elke week brengen Wim en Kees met hun medewerkers weer nieuwe kazen onder de aandacht, zodat uw kaasplateau een ware smulpartij wordt!

IMG_6753

DSC02202