Skip to content
logo Kaashuys_geel_def-02
Ben je op zoek naar een specifieke kaas voor een recept? Of heb je hapjes nodig voor een gezellige avond? Kom dan naar ’t Kaashuys in de sfeervolle Dorpsstraat, midden in het historisch hart van Zoetermeer. Het team van het ’t Kaashuys adviseert en inspireert. Zij weten precies welke wijn het beste combineert met een bijzondere kaas. Of welke lekkere dip zorgt voor een smaaksensatie bij oude brokkelkaas.

Kom eens langs en laat je inspireren!
Kaashuis Reeuwijk cut-out_custom shadow_1,7mb

Assortiment

Home Zoetermeer
Kazen
Zeg je ‘kaas’, dan vragen wij welke? Ons assortiment reikt van Beemsterpolder tot Gruyère, maar natuurlijk kan ook een regionale Stolwijkse niet ontbreken.
Home Zoetermeer
Noten
Verzamel jouw favoriete noten of vertrouw op onze ‘mixen van ‘t Huys’. Kies voor kwaliteit en voor vers gebrande noten als iets echt lekker moet zijn.
Home Zoetermeer
Wijnen
Een stukje kaas is pas écht af met een mooi glas wijn. ’t Kaashuys adviseert je graag, soms traditioneel, zeker ook zeer verrassend maar vooral lekker!
Home Zoetermeer
Delicatessen
‘t Kaashuys heeft nog meer lekkernijen zoals tapenades, olijven, olijfolie, heerlijke confituren en dipjes. Voor iedereen die van lekker eten houdt!

Cadeau op smaak!

Onze cadeaupakketten worden op smaak gemaakt en zijn passend voor elk budget. Heb je een voorkeur voor een Hollands kaaspakket of juist voor andere specialiteiten? Wij adviseren je over de lekkerste combinaties van noten, wijn, kaas en dipjes.

Het pakket wordt uiteraard feestelijk ingepakt. Succes gegarandeerd!

kaashuys-wijnen
home4
notenmix
home1
confiture
home8
home2
home3

Samen meer dan 50 jaar ervaring

Een eigen zaak beginnen was de droom van de broers Wim en Kees Fris en is goed uitgepakt. Wim begon in 2003 met een eigen winkel in Zoetermeer en Kees startte zijn winkel in 2008 in winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk. Het Kaashuys is inmiddels een begrip en de broers hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de kaas!

De slogan van ‘t Kaashuys is al jaren “Vers, Vriendelijk en Vakkundig”. Het doel is om onze klanten te laten genieten van ambachtelijke kwaliteit en van producten die passen bij hun smaak.

  • We luisteren goed naar de wensen van onze klanten.
  • We nemen de tijd om uit te vertellen wat ons product zo bijzonder maakt.
  • Door je te laten proeven maak je in de winkel al de beste keuze.

Onze klanten hebben het volste vertrouwen in ons advies en gaan tevreden de deur uit. ’t Kaashuys weet wat nodig is voor een geslaagd diner of een gezellige avond met hapjes en een drankje!

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag           08.00 – 18.00 uur

zaterdag                             08.00 – 17.00 uur

Contact

‘t Kaashuys Zoetermeer

Dorpsstraat 103

2712 AE Zoetermeer

(079) 316 76 16

info@kaashuyszoetermeer.nl
Kaart 't Kaashuys Zoetermeer
Aanbiedingen
Close